Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V jedenáctém týdnu tipovačky byl nejlepší ozrok

napsal briza 23.03.2016

Uplynulý týden byl z důvodu velkých turnajů v Indian Wells sčítán s tím předchozím, takže úspěšní tipující v desátém týdnu měli lepší výchozí pozici. V mužském turnaji dle očekávání drtivá většina tipujících věřila ve výhru Djokoviće, což se ukázalo býti správným rozhodnutím. Naopak 12 %, kterých tipovalo titul pro Murrayho, bylo zklamáno, neboť Skot skončil již ve 3. kole. Vítězkou se nakonec stala svitilovaadelka, která paradoxně nebyla jednou ze dvou tipujících, kteří uhádli Raonicův postup do finále. Tipovačka.

Tričko Protenis

V ženském turnaji v Indian Wells se nejvíce věřilo Sereně Williams, na druhém a třetím místě s 8, respektive 7 % Azarence a Kerber. Serena ve finále překvapivě padla, což potěšilo pět tipujících, z nichž byl v ostatních tipech nejúspěšnější elbunda. Ve druhém týdnu turnaje v Indian Wells se hrál také turnaj série 125K v San Antoniu. Zde vítězku Doi neuhádl nikdo, a tak vyhrál panzeman, jenž jí věřil alespoň do finále.

Také se tipovaly dva mužské challengery na severoamerickém kontinentu. V Irvingu od stavu 0:3 ve čtvrtfinálovém zápase s Lukášem Rosolem zázračně povstal Marcel Granollers, který ve zbytku turnaje prohrál pouhých 6 gamů. Jeho vítězství předpověděli pouze dva hráči, přičemž hardcore uhádl i finále pro Bedeneho, čímž ostatní bodově zcela deklasoval, podobně jako Granollers své soupeře v semifinále a finále.

V Drummondville dalo Evanse na vítězství hned 12 tipujících, ale jinak docházelo k velmi překvapivým výsledkům, a tak vítěznému Rickimu stačilo kromě Evanse uhádnout jen tři další účastníky 2. kola. Posledním tipovaným turnajem byl ženský ITF v Irapuatu. Zde překvapivě zvítězila Abanda, a tak filipka mohla slavit triumf díky uhádnutí postupu Kerkhove do finále.

V součtu 11. a 12. týdne byl bodově nejúspěšnější ozrok. Gratulace! V průběžném pořadí tipovačky za rok 2016 se do čela na úkor jiriho.dobruskeho propracoval sisa92. Naopak se výrazně nedařilo kuzelkarovi, jenž se propadl z druhé na osmou pozici. Na průběžný bronzový stupínek se dostal radimd.

Top ten tipovačky 2016 po 11. týdnu
1. sisa92 2524
2. jiri.dobrusky 2496
3. radimd 2488
4. Vencano 2478
5. MEKY 2450
6. Karol.Velky 2419
7. cagos 2417
8. kuzelkar 2400
9. momo 2364
10. ozrok 2352

35



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)